Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خانواده: به گزارش خبرگزاری فارس، در فضای فعلی که رسانه‌های مجازی عمده وقت والدین و فرزندان را اشغال کرده‌اند و از سوی دیگر اهمیت فزاینده‌ای که خانواده‌ها برای رشد کودک خود قائل هستند رشد و پرورش کودک آنان اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند چراکه در فضای جدید رشد سالم مساله اصلی است که آن هم در دوران کودکی پایه‌ریزی می‌شود؛ از جمله عوامل و ابعاد این رشد سالم را می توان بازی‌ها و سرگرمی‌هایی دانست که کودکان در این بازه سنی به طور مداوم با آن سر و کار دارند چراکه بر روحیه و شخصیت کودک اثر گذاشته و بخش جدایی‌ناپذیر زندگی کودک به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اهمیت تولید دوچندان محتوای سالم در فضای‌مجازی

در همین راستا «اپلیکیشن توپ مارکت» با درک اهمیت نقش بازی‌های موبایلی و نرم‌افزارهای تلفن همراه که امروزه عنصر جدایی ناپذیر هر خانه محسوب می‌شوند، با آگاهی از فرصت‌ها و تهدیدهای بازی و نرم افزارهای موبایلی، از دو سال پیش تا کنون فعالیت خود را آغاز کرده هدف اصلی آن نیز را استفاده حداکثری از فرصت‌ها و از طرف دیگر مقابله کردن با تهدیدهای این حوزه تعریف کرده است.

نرم افزار موبایلی توپ مارکت، اپلیکیشن‌ها و بازی‌هایجذابی ویژه مادر و کودک را طی فرآیندی کارشناسی، انتخاب و پس از تهیه متن و محتوای تخصصی برای هرکدام، آن‌ها را در موضوعات مناسب بارگذاری می‌کند. این نرم‌افزار مرجع دانلود بازی‌ها و نرم‌افزارهای کاربردی سالم است و در واقع سلامت محتوا جزء موارد اصلی و مهم این اپلیکیشن به شمار می‌رود. در حال حاضر نیز دو سال از فعالیت مستمر اپلیکیشن توپ مارکت می‌گذرد و گروهی از روانشناسان و کارشناسان در دو حوزه محتوایی و فنی بر آن نظارت دارند.

 

* شکل‌گیری تربیت در قالب‌های مختلف فضای مجازی

از جمله مزیت‌های ویژه این نرم‌افزارتقسیم‌بندی داخلی آن به دو بخش مادر و کودک به شکل مجزاست به طوریکه در هنگام نصب نرم افزار و بالا آمدن صفحه اصلی،نرم‌افزار روی مود کودک قرار می‌گیرد که این بخش برای همه قابل رویت است؛ اما برای رفتن به بخش مادر که  مواردی همچون اَپ‌های ویژه بارداری، تناسب اندام و موارد دیگر وجود دارد و برای کودک مناسب نیست باید از رمز یا الگوی خاصی استفاده شود تا مود از حالت کودک تغییریابد. همچنین محتواهای تخصصی دیگری ویژه مادران در نظر گرفته شده، که مجموعه‌ای از ویدئوهای تربیتی است که از محصولات تولیدی بوده و شامل حدود ۳۰۰  ویدئو در خصوص مسائل تربیتی و موضوعات مربوط به مادران است.

* انتخاب‌های آزاد برای بازی

یکی از خدمات ارائه شده در توپ مارکت، قابلیتی است به نام دستچین مادرانه که با استفاده از این قابلیت مادران می توانند برای انتخاب بهترین نرم‌افزارها و بازی‌ها جهت کمک به رشد مهارت‌های کودکان خود استفاده کنند. نکته جالب در این میان آن است که با استفاده از این خدمت، والدین با انتخاب مخاطب نرم‌افزار، جنسیت و سن فرزند و همچنین موضوعی که علاقه‌مند هستند تا مهارت‌های فرزندشان در آن حوزه تقویت شود، مجموعه‌ای از بازی‌ها و نرم‌افزارهای مفید در آن حوزه را دریافت می‌کنند.

به عنوان مثال مادری به نام فاطمه، دو فرزند به نام‌های علی و سارا دارد که با دستچین بازی توسط مادر در صفحه کودک پیامی با این محتوا ارسال می‌شود: «دستچین مامان فاطمه برای سارا» یا «دستچین مامان فاطمه برای علی»

علاوه بر این، مجموعه پیشنهاداتی نیز به عنوان دستچین توپ وجود دارد که این موارد از جانب دکتر خدابنده‌لو، پسادکترای تکنولوژی آموزشی ارائه شده است. در این دستچین ها برای کودکان دسته بندی های متفاوتی در حوزه های «خلاقیت»، «آموزش تقویت هوش»‌ و انجام شده است.

* رقابت با رقبای‌مجازی از طریق سالم‌‎سازی محتوا

به جرات می توان از جمله ویژگی های این نرم افزار را در سالم بودن محتوای آن دانست؛ مساله ای که این روزها به عنوان یکی از دغدغه های مهم والدین در مواجه کودکان خود با اپ استورهای مختلف است؛ در تمامی بازی‌های توپ مارکت سعی بر این شده رده‌بندی سنی و سلامت محتوای آن‌ها تایید شود تا خانواده‌ها با خیال راحت بتوانند توپ مارکت را در اختیار بچه‌ها قرار دهند.

نحوه بروزرسانی نیز به این صورت است که کاربران می‌توانند از طریق نوتیفیکیشن برنامه را بروزرسانی کنند. علاوه بر این به جهت دستیابی به هدف سالم سازی فضای مجازی از طریق رقابت با سایر رقبا در این فضا، تمامی امکانات و دسترسی‌های این نرم‌افزار نیز به صورت رایگان در اختیار مخاطبان خود قرار گرفته است. خانواده‌ها پس از آشنایی با توپ مارکت و ابراز رضایت و علاقه‌مندی نسبت به آن، این اپلیکیشن را به صورت خودجوش از طریق صفحات شخصی خود در فضای مجازی به دنبال‌کننده‌هایشان معرفی می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی والدگری سازمان سراج توپ مارکت نرم افزارهای نرم افزار فضای مجازی توپ مارکت بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد