Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@05:38:16 GMT

توپ ماجراجو بازی بومیِ مهارتی - معمایی است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۶۸۲۴

توپ ماجراجو بازی بومیِ مهارتی - معمایی است

سمیه فدایی گفت: بازی "توپ ماجراجو" توسط سازندگان بومی کشور ساخته شده و مورد تایید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمیه فدایی کارشناس رسانه و بازی‌های موبایلی در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: بازی های رایانه ای جزء جدایی ناپذیر بازی های کودکان و نوجوانان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: والدین نمی توانند کودکان را از انجام این بازی ها منع کنند زیرا عصر تکنولوژی با جذابیت این بازی ها را به مخاطب تزریق کرده و امروز جزو بازی های پرطرفداردر جامعه است.   فدایی افزود: بازی صنعتی بزرگ و پر درآمد است و نباید فقط به جنبه سرگرمی آن توجه کرد زیرا بازی بستری برای انتقال بسیاری از پیام های مهم به دنیاست.   این کارشناس تصریح کرد: والدین برای اینکه آسیب های این فضا را کاهش و به حداقل برسانند باید بازی های معمایی - فکری رایانه ای را برای کودکان خود انتخاب کنند.   فدایی با اشاره به اینکه توپ ماجراجو، یک بازی بومی مورد تایید بنیاد ملی بازی های رایانه ای کشور است، گفت: این بازی توسط سازندگان بومی کشور ساخته شده است.   وی افزود: توپ ماجراجو یک بازی ایرانی در سبک ماجراجویی که برای پلتفرم اندروید عرضه شده است.   این کارشناس ادامه داد: در این بازی باید از تمام مهارت‌های ذهن و دست خود در یک محیط چالشی و معمایی استفاده کنید تا توپ را از لابه لای تیغ‌های برنده و گودال‌های مرگبار عبور دهید، کلیدها را پیدا کنید و به سمت دروازه حرکت کنید.   فدایی بیان کرد: در این بازی برای کنترل توپ نیازی به فشار دادن دکمه نیست، صرفا کافی است زاویه موبایل را در مسیری که قصد دارید توپ در آن حرکت کند، کج کنید.   وی تاکید کرد: توپ‌های متنوع با قابلیت‌های گوناگون هم در فروشگاه برای کاربران در ازای پرداخت سکه قابل خرید هستند و هر توپ ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارد.   این کارشناس ادامه داد: برای این که در مقابل تیغه‌ها، گوشت‌کوب‌ها و گودال‌ها مقاومت بیشتری داشته باشید می توانید از فروشگاه، قلب و محافظ تهیه کنید تا راحت‌تر مراحل بازی را به پایان برسانید.   فدایی افزود: آسیب های بازی های مجازی با بازی های بومی به حداقل می رسد اما مدیریت زمان نیز باید در اولویت والدین قرار گیرد.   وی گفت: هیچ بازی ای نمی تواند جایگزی بازی های گروهی و حقیقی شود زیرا فرد در حین بازی مهارت هایی را نیز آموزش می بیند.   این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: بازی برای کودک یک ضرورت غیر قابل انکار است اما انتخاب هوشمندانه نوع بازی بسیار مهم و حیاتی است و والدین باید این مهم را در نظر بگیرند.   علاقه‌مندان جهت استفاده از این بازی می توانند به سایت بازار یا سایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای کشور مراجعه کنند.  

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بازی های رایانه ای بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • معمایی که امام درباره رژیم صهیونیستی مطرح کرد چه بود؟
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • انتقاد تند روزنامه قطری از سرمربی بومی السد
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد